0
a

Aangepast sporten

Aangepast sporten

Elke dinsdag en donderdag is een hele club mensen lekker bezig met het aangepast sporten in de sporthal van het Ravijn en de Kruidenwijk.

Veel mensen denken van, dat is helemaal niets voor mij maar wel apart is dan dat de mensen die wel komen het juist geweldig leuk vinden. Na bijvoorbeeld de revalidatie kan het zijn, dat de sport wat je deed, toch wat te moeilijk gaat worden en zo kunt je bij ons toch lekker bewegen. Veel te moeilijk of dat kan ik niet is bij ons niet aan de orde. Op eigen tempo meedoen en vooral wat jij leuk vind is bij ons de slogan. Op ieders niveau bewegen met wat voor lichamelijke beperking of chronische aandoening u ook heeft staat bij ons torenhoog in het Fysion vaandel.

We mogen gebruik maken van de sportuitleen. Daarom is er veel keuze en elke dinsdagmorgen is het voor velen weer een leuke verrassing wat we gaan doen. Netspelen als tafeltennis en badminton, conditie en kracht en voor mensen waarvoor het lopen moeilijk of helemaal niet gaat, is ook van alles te doen.

Als je toch wat nieuwsgierig bent geworden, kom dan gewoon een paar keer vrijblijvend meedoen of in ieder geval een keer kijken. Zitten is het nieuwe roken stond even geleden in de krant en daar gaan wij met elkaar wat aan doen toch? En het is nog geweldig leuk ook.

Na drie lessen krijgt u van de leiding een brief mee of schrijf u zich in via de website. 

Welkom namens de leiding van Fysion aangepast sporten: Liesbeth, Alyke en Arie.

Lesrooster:

Les Zaal Dag Tijdstip Leiding
Sporten met een beperking
Het Ravijn Dinsdag 09.30-10.30 Arie
Sporten met een beperking
Kruidenwijk Donderdag 19.00-20.00 Judy/Arie