a

Succes Microteamgym

Succes Microteamgym

Microteamgym

 

Op zaterdag 27 januari deden 4 teams van G.v. FysionNijverdal mee aan het Microteamgym in Hardenberg.

Elk team bestond uit 3 of 4 deelnemers. De teams moesten op muziek springen op airtrack, minitrampoline vrij en minitrampoline pegasus.Voor zowel de teams als de trainers een nieuw soort wedstrijd. 

In blok 1 was het de beurt voor het jeugd team in deD-lijn. Dit team bestond uit Yara op den Dries, Rosalie Peek, Noud van Aartsenen Meike Jellema. Een heel nieuw team waarvan 2 leden zelfs nog nooit een springwedstrijd hadden gedaan. Met veel zenuwen, maar ook veel plezier deed het jeugd team het keurig netjes. Helaas een val, maar wat een prestatie van hetteam. Ze hebben de 1e plek behaald.

In blok 2 kwamen 2 juniorenteams aan de beurt. Het C-lijnteam bestaande uit Lieve Machielsen, Marly van Egmond, Yinthe Huisman en Imke Kamerling sprongen een zeer mooie wedstrijd. Zij eindigde op een mooie 5eplek. 

Het B-lijn team die bestond uit Lise Rutgers, Iris Volkers, Fleur Broens en Rowan van der Heide sprongen ook een zeer mooiewedstrijd. Ook dit team eindigde op een 5e plek.

Tot slot kwam in blok 3 het senioren C-lijn team aan debeurt. Iris Bolink, Marit Timpers en Chaya Dijkgraaf sloten deze dag af met hun mooie series. Dit team eindigde op een mooie 4e plek.