a

2 Teams naar NK Acro D/E lijn te Kampen

Dit weekend stond in het teken van de halve finale van het NK voor de D/E teams.
Zaterdag was het de beurt aan de D-Senioren.
Melanie en Nina mochten het spits afbijten. Een nette en stabiele oefening met mooie elementen werden gewaardeerd door de jury met een 22.70
Met deze punten hebben ze een mooie 9de plaats weten te behalen. De punten lagen allemaal ontzettend dicht bij elkaar. Helaas is dit niet voldoende voor een plek op het NK, maar wat mogen ze trots zijn op wat ze allemaal al hebben bereikt dit jaar.

Vervolgens was het de beurt aan Inza, Evie en Maud. De onderdelen werden strak en met hoogte uitgevoerd samen met de vrolijke dans. Helaas vielen de punten tegen. Ze kregen een score van 22.66 en het was dan ook spannend of een 7de plek voldoende was voor het NK. Gelukkig werden we verrast met goed nieuws, want hard werken wordt beloond en dit team mag dan ook verschijnen op het NK in Kampen.

Op zondag was het de beurt aan het E-Senioren duo Roelien en Celeste.
De dames laten altijd een stabiele oefening zien in de training en dit kwam ook zeker terug op de wedstrijdvloer. Met een prachtige score van 23.60 hebben de meiden een mooie 4de plaats weten te bemachtigen. Met maar 0,35 verschil van de eerste plaats hebben ook Roelien en Celeste zich weten te plaatsen voor het NK in Kampen.

Groetjes,

Trainers SVH Hellendoorn & G.V. Fysion Nijverdal