a

25 juni NK B/C niveau Ahoy Rotterdam

Op 25 juni vond het Nederlands Kampioenschap voor het B en C niveau plaats in het mooie Ahoy Rotterdam. Van SVH Hellendoorn/Fysion Nijverdal waren in beide niveau's een team geplaatst.

In de ochtend wedstrijd was het de beurt aan team Sterre en Faye in de categorie C-senioren duo.
Ze begonnen met een mooie balans oefening, maar helaas werd een foutje in een individueel onderdeel streng bestraft.
Hierna volgde de tempo oefening, waarbij dit duo echt gestraald heeft! Na vele blessures dit jaar waardoor dit team niet altijd optimaal heeft kunnen trainen hebben zij een super knappe prestatie neergezet en zijn uiteindelijk 12e geworden van Nederland.

In de middag wedstrijd was het de beurt aan team Danique, Shanna en Lauri. Zij begonnen in een sterk deelnemersveld met een goede tempo oefening. Na de tempo oefening mochten zij als een na laatste van de dag hun balans oefening laten zien waar veel emotie in zit en dit hebben de dames heel goed overgedragen aan het publiek. De dames hebben alle wedstrijden dit jaar foutloos gedraaid en zijn uiteindelijk 7e geworden in de categorie B junioren.

Daarnaast was het de laatste acro wedstrijd voor Faye en Lauri. Jullie hebben een mooie acro carrière mogen afsluiten op het NK, wij zijn trots op jullie en wensen jullie succes met de nieuwe uitdagingen die komen gaan!