a

5-jarig bestaan aangepast sporten Fysion

Samen met wethouder Joosten van de gemeente Hellendoorn het eerste lustrum vieren van G.V. Fysion Nijverdal, groep aangepast sporten.

 

NIJVERDAL – Op uitnodiging van G.V. Fysion uit Nijverdal komt wethouder W.A. Joosten van de gemeente Hellendoorn op zaterdag 5 oktober 2019 om 10.00 uur de viering bijwonen van het eerste lustrum van de sport- en beweeggroep aangepast sporten.

Onder leiding van Arie Tempert is deze groep speciaal opgezet voor mensen met een lichamelijke beperking- en of chronische aandoening. Een grote doelgroep in de gemeente Hellendoorn.

Het lustrum valt samen met het jaarlijkse regionale badminton- en tafeltennistoernooi voor mensen met een beperking. Wethouder Joosten zal dit toernooi openen. Veel sporters uit de hele provincie Overijssel geven acte de préséance!

Plaats van handeling is in Het Ravijn – zwem, sport en zorg, Piet Heinweg 16 in Nijverdal.

Elke week op dinsdagmorgen van 09.30 tot 10.30 sporten ruim 40 mensen onder begeleiding in het sportcomplex. Deze sportgroep vult het gat tussen reguliere sport, revalidatiecentra en fysiotherapeuten. De gemeente Hellendoorn stimuleert actief deze doelgroep.

Door de laagdrempeligheid kan iedereen meedoen met deze unieke manier van sporten!