a

7 keer GOUD voor Springselectie G.V. Fysion!


Op zaterdag 8 oktober 2022 vond voor de Springselectie van G.V. Fysion Nijverdal de eerste wedstrijd van het seizoen plaats. De regionale groepsspringwedstrijden werden in eigen huis, in Nijverdal, georganiseerd. Met dank aan alle vrijwilligers, anders hadden wij deze wedstrijd niet kunnen organiseren. De wedstrijd viel vroeg in het seizoen, maar de springers hadden er veel zin in. Daarnaast mochten ze springen in hun nieuwe turnpakjes en hebben we een nieuw trainingspak en wat stond dit mooi bij elkaar!


In de middag mocht eerst het junioren C-lijn team (gecombineerd met jeugd) in actie komen op de 4 toestellen airtrack, mini vrij, mini-springtoestel en op mini-tafel. Isabel, Julia, Rosalin, Indy, Zoey, Jade, Sterre en Britt hebben heel hard gewerkt om netjes en stabiel te springen. Voor sommigen was dit ook hun eerste groepsspringwedstrijd, extra spannend, maar ze waren er voor elkaar! Het resultaat mocht er ook zeker zijn, ze werden namelijk 3 keer 1e en 1 keer 2e.


Na het C-lijn team mocht het B-lijn team in actie komen op dezelfde 4 toestellen. Lisa, Yinthe, Hanne, Demi, Emma, Mare, Imke en Meike hadden niet helemaal de beste voorbereiding, dus het was even spannend hoe deze wedstrijd zal gaan verlopen. Gelukkig kwam dit helemaal goed en zijn ze vier keer 1e geworden. Gefeliciteerd toppers!


We kunnen terugkijken op een mooie wedstrijddag! Volgende week organiseert G.V. Fysion dezelfde regionale groepsspringwedstrijden, maar dan voor de jeugd. Dus wees welkom in sporthal de Kruidenwijk!