a

Nieuwjaarsreceptie2018

Nieuwjaarsreceptie2018

Op 6 januari organiseerde Fysion haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de grote zaal van het Kulturhus. Tijdens een korte terugblik door de voorzitter op het jaar 2017 werd er stilgestaan bij het 5 jarige jubileum van Fysion. Op 1 februari  2017  bestond onze vereniging namelijk alweer vijf jaar. De hoogte punten van 2017 waren, los van alle sportieve prestaties van onze leden, natuurlijk de uitvoering op 1 en 2 April. Tijdens deze uitvoering werd Wim Slooijer benoemt tot lid van verdienste.  Wim is jaren actief geweest in het bestuur van destijds O.K.K. Nijverdal en heeft jaren voor Fysion gejureerd op diverse turn en springwedstrijden. 

Verder was 2017 natuurlijk het jaar van het plaatjesverzamelalbum in samenwerking met Coöp. Leon Haanstra. Deze actie was een groot succes en er werd door alle leden fanatiek gespaard en geruild om het album vol te krijgen. Maar 2017 is ook het jaar waarin we de eerste prijs wonnen in de “Stichting Voor Elkaar” verkiezing van Univé. Hierdoor waren we in staat  een gloednieuwe airtrack aan te schaffen voor onze leden.

Ook hebben we bij de nieuwjaarsreceptie een aantal van onze leiding gehuldigd in verband met een jubileum. Zo werden Rick Bouwhuis en Judith Scholten beide gehuldigd,omdat ze inmiddels 12,5 jaar lesgeven bij Fysion. Judith heeft diverse gym groepen lesgeven zoals de kleuters,meisjes gym en moeder/kind gym. Tegenwoordig geeft ze nog een dames senioren gym groep les.Rick geeft tegenwoordig onder andere de C-selectie les en is actief als coördinator van de gym afdeling. Verder werd Annelies Zwijnenberg gehuldigd, omdat ze inmiddels al 25 jaar actief is als trainster bij Fysion. Annelies is altijd actief geweest bij diverse seniorengroepen. De laatste huldiging was van Sylvia Otten. Zij is maar liefst 35 jaar als trainster verbonden aan onze vereniging. Sylvia heeft in de loop der jaren bij GVN verschillende groepen les gegeven, waaronder de turnselectie en diverse recreatieve groepen.Tegenwoordig geeft ze bij Fysion nog steeds een uur volleybal op de maandag avond aan de Portlandweg aan een groep fanatieke dames.  We hopen dat deze toppers nog vele jaren met veel plezier actief zullen zijn bij Fysion !

Tot slot van de nieuwjaarsreceptie heeft Marieke Rolink zichzelf voorgesteld aan de vereniging. Marieke zal de komende jaren als bestuurslid de communicatie namens Fysion gaan verzorgen. Haar eerste taak zal zijn om met het bestuur en technisch kader een nieuw beleidsplan op te stellen voor de komende jaren. Daarnaast komt ze in de activiteitencommissie, om deze te ondersteunen bij de verschillende activiteiten. Marieke heeft tien jaar gewerkt bij de afdeling sportstimulering van de gemeente Enschede en werkt vanaf 1 januari 2018 voor als medewerker sportstimulering voor Sportaal. (Het sportbedrijf van Enschede. Door haar werk heeft ze veel kennis die ze bij Fysion gaat in zetten om de vereniging te helpen. we wensen haar veel succes bij haar werkzaamheden !