a

Gerben Grootenhuis benoemd tot Erelid van G.V. Fysion

Op maandag 24 juni jl. is Gerben Grootenhuis tijdens de Algemene Ledenvergadering van G.V. Fysion Nijverdal benoemd tot Erelid van de vereniging.

Gerben is van jongs af aan al lid van de vereniging. In 2001 heeft hij zijn diploma behaald om als leiding aan de slag te kunnen. En vanaf toen ook toegetreden tot het technische korps van destijds Gymvereniging O.K.K.

In 2007 is hij toegetreden tot het bestuur van O.K.K. in de functie van hoofdcoördinator Technische Leiding. In een later stadium heeft hij een cruciale rol gespeeld bij de totstandkoming van de fusie tussen Gymnastiek Vereniging Nijverdal (G.V.N.) en O.K.K. Nijverdal.

In 2013 nam hij een nieuwe bestuursfunctie aan; hij werd voorzitter van de gefuseerde Gymvereniging Fysion. Deze functie heeft hij sindsdien met veel enthousiasme en inzicht uitgevoerd.

Vanwege privé omstandigheden moest hij de afgelopen jaren al een stapje terug doen, maar hij bleef actief op de achtergrond. Nu heeft hij dan toch definitief besloten om af te treden als bestuurslid van Fysion.

Het huidige bestuur  heeft hem tijdens de Algemene Ledenvergadering voorgedragen als Erelid van de vereniging. Alle aanwezige leden stemden hier unaniem mee in.