a

Geslaagde plaatsingswedstrijd voor heren Fysion Nijverdal

Zaterdag 11 januari jl. hadden 2 jongens van de herenselectie van G. V. Fysion een plaatsingswedstrijd van District Oost in Emmeloord. Aan de hand van 2 Districtswedstrijden weten de beide jongens of zij door zijn naar de ¼ finale NK turnen op 7 of 21 maart a.s.

Voor Cavan Boertje, 3e divisie instap 17 was het zijn 2e plaatsingswedstrijd. Hij turnde t.o.v. zijn eerste wedstrijd in december vorig jaar stabiele wedstrijd, maar de afwerking van de oefeningen op de 6 turnonderdelen was weer net iets beter dan de vorige wedstrijd! In zijn categorie turnden 34 deelnemers. Op het onderdeel vloer behaalde hij de hoogste score! Op ringen een 6e plaats, voltige 7e plaats en sprong en rekstok een 10e plaats. 5 toestellen in de top 10! Uiteindelijk behaalde Cavan een 11e plaats! Binnenkort hoort de vereniging of hij door is naar de ¼ NK!

Bas Leusenkamp turnde zijn 1e plaatsingswedstrijd in Emmeloord. In de categorie 3e divisie pupil niveau 15 turnde hij relaxte wedstrijd. In zijn categorie turnden 30 deelnemers! Op alle onderdelen wist hij binnen de top 10 te eindigen! Met een 4e plaats op vloer en sprong, 5e plaats op rekstok, 6e plaats op brug, 8e plaats op voltige en een 10e plaats op ringen. Hij behaalde uiteindelijk een 6e plaats! Op 8 februari a.s. turnt Bas zijn 2e wedstrijd in Twello. Tegen die tijd weten beide jongens of zij door zijn naar de Nationale wedstrijden!