a

Goede start wedstrijdseizoen G.V. Fysion Nijverdal

Op zaterdag 9 oktober startte het wedstrijdseizoen (na ruim 1,5 jaar) eindelijk weer voor G.V. Fysion Nijverdal. In sporthal het Ravijn organiseerde Fysion op 9 en 16 oktober de regionale groepsspringwedstrijden. Hierbij wordt er in teams gesprongen op verschillende toestellen.

Op 9 oktober mochten twee teams van de springselectie van Fysion in actie komen. Deze teams trainen onder leiding van trainers Beau Verschoor, Rick Bouwhuis en Emma Jansen. Het junioren B-lijn team (bestaande uit: Sven, Noud, Emma, Marit, Yinthe, Imke en Lise) en het junioren C-lijn team (bestaande uit: Stef, Sophie, Luuk, Sylvie, Sterre, Jade en llse). Meike kon helaas niet deelnemen i.v.m. een gebroken elleboog.

De twee teams deden mee op vier toestellen, namelijk minitrampoline vrij, minitrampoline pegasus, minitrampoline tafel en op airtrack. Op elk toestel moeten ze 6 of 8 sprongen laten zien.

Na een lange periode van geen wedstrijden, was het voor de meeste springers erg spannend om weer op de wedstrijdvloer te staan. Aangezien het teamwedstrijden waren, werd er veel aangemoedigd. Daarnaast konden alle springers ook aan het thuisfront laten zien waarvoor ze hebben getraind, aangezien het een thuiswedstrijd was.

Er werden tijdens de wedstrijd veel landingen ‘gestickt’, nieuwe sprongen gesprongen en veel sprongen verbeterd. Dit resulteerde in meerdere podiumplaatsen voor beide teams.

Het junioren B-lijn team behaalde goud op minitrampoline vrij, zilver op airtrack, minitrampoline tafel en op minitrampoline pegasus.

Het junioren C-lijn team behaalde goud op airtrack, zilver op minitrampoline tafel en brons op minitrampoline pegasus en minitrampoline vrij.  

Een erg mooie start van dit mooie wedstrijdseizoen! Op naar de volgende wedstrijden in november..

Ook alle vrijwilligers bedankt, want zonder jullie konden we deze wedstrijden niet organiseren.