a

Herenturners Fysion Nijverdal presteren goed!

Zaterdag 8 februari  jl. hadden 6 jongens van de herenselectie van G. V. Fysion een plaatsingswedstrijd van District Oost in Twello. Voor alle heren was dit de kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde!

In wedstrijd 3 was het de beurt aan Thijs Roosendaal, Masai Boertje, Thabang Mulder, Sven Roenhorst en Maurice Heuver  om hun oefeningen aan de jury te laten zien. Zij turnden allen in de categorie pupil , 4e divisie niveau 16.

Alle jongens hebben nette oefeningen laten zien met hier en daar wat foutjes, verder  hebben ze op sommige toestellen wat moeilijkere oefeningen laten zien. In een deelnemers veld van ruim 40 turners behaalde Thabang een 31ste plaats, Thijs een 26ste plaats, Masai een 23ste plaats. Sven een 16de plaats en werd Maurice knap 2de!

Maurice Heuver is sowieso geplaats voor de Duo District finale op 18 maart in Nijverdal, met Fysion Nijverdal als organisatie!  Sven Roenhorst maakt nog een goeie kans en voor de andere heren is er nog een kleine kans dat ze door zijn na bekend making van de doorstroming lijst.

In wedstrijd 4 turnde Bas Leusenkamp  zijn 2e plaatsingswedstrijd met als doel zich plaatsen voor de ¼ finale NK . In de categorie 3e divisie pupil niveau 15 turnde hij  een stabiele wedstrijd. Deze wedstrijd heeft hij gebruikt om veel moeilijkere elementen in zijn oefeningen uit te proberen. Bas Liet mooie oefeningen zien, waarbij hij zelfs eerste werd op sprong! Aan het einde van de dag heeft hij zich met  een knappe 4e plaats weten te plaatsen voor de ¼ finale NK heren turnen!

De trainers kijken tevreden terug op de prestaties die de jongens hebben geleverd in deze wedstrijd. Het plezier was aanwezig en we hebben mooie dingen gezien!