a

Jongens G.V. Fysion maken een goede start!

Zaterdag 14 december jl. turnden 6 jongens van de herenselectie van gymsportvereniging Fysion Nijverdal hun eerste plaatsingswedstrijd District Oost in Doetinchem!

In wedstrijd 1 turnde Cavan Boertje in de categorie instap 3e divisie niveau 17. Hij turnde op de onderdelen vloer,voltige, ringen, sprong, brug en rek een mooie stabiele wedstrijd, met hier en daar een aantal schoonheidsfoutjes. Hij behaalde een 16e plaats van de 40deelnemers in zijn categorie. Zijn volgende wedstrijd is op 11 januari in Emmeloord! Na 2 wedstrijden weet Cavan of hij zich heeft geplaatst voor de ¼ finale NK heren turnen, begin maart 2020.

In de middag in wedstrijd 3 was het de beurt aan Maurice Heuver, Tabang Mulder, Sven Roenhorst, Thijs Roosendaal en Massai Boertje. Zij turnden in de categorie pupil , 4e divisie niveau 16.

Maurice turnde een hele nette wedstrijd en behaalde een zeer verdiende 7e plaats, van de 45 deelnemers in zijn categorie! Sven een 16 plaats, Massai  een 19e plaats, Tabang een 25e plaats en Thijs een 34e  plaats van de 45 deelnemers in hun categorie! Zij turnen hun 2e wedstrijd op 8 februari in Twello! Na 2 wedstrijden weten zij of ze door zijn naar de Duo District finale op 18 maart in Nijverdal, met Fysion Nijverdal als organisatie!