a

Mooie resultaten heren

Mooie resultaten heren Fysion Nijverdal

Zaterdag 19 januari jl. stond de 2e plaatsingswedstrijd 3e divisie meerkamp heren turnen District Oost van de KNGU op het programma in Doetinchem!

Thijs Roosendaal, Massai Boertje en Bas Leusenkamp van Gymsportvereniging Fysion Nijverdal kwamen in wedstrijd 1. Thijs en Massai kwamen uit in de categorie instap niveau 17 met in totaal 58 deelnemers! Thijs turnde een stabiele wedstrijd, verbeterde zichzelf t.o.v. de 1e plaatsingswedstrijd in december jl. In deze wedstrijd behaalde hij een 33e plaats! Massai turnde ook een stabiele wedstrijd, maar werkte deze wedstrijd meer aan de netheid t.o.v. de vorige wedstrijd! Dit werd ook beloond! Met een 19e plaats mag hij trots op zichzelf zijn.

Bas Leusenkamp turnde in de meerkamp op de zes onderdelen in een andere wedstrijdbaan. In de categorie pupil niveau 15. In deze categorie turnde 33 deelnemers! Bas zijn missie was, meer punten te behalen dan bij de 1e voorronde NK wedstrijd in Ede. Met een 8e plaats (vorige keer 9e ) hogere scores, zeggen wij als trainers, missie geslaagd!

Komende week krijgen de jongens van de turnbond KNGU te horen of zij zich hebben geplaatst voor de ¼ finale NK turnen op 16 maart in Hoofddorp! De trainers hebben er stiekem alle vertrouwen in, dat de jongens mogen deelnemen aan de Landelijke wedstrijden!

Voor Sem Aalderink was deze wedstrijd een oefenwedstrijd, voordat hij begin maart aan de Landelijke wedstrijden deelneemt. Een mooie graadmeter om te kijken of de keuze oefeningen op de zes toestellen goed uitpakken. In de categorie, jeugd niveau 9 behaalde hij van de 22 deelnemers een 14e plaats! Op naar de 1/8 finale NK in Amsterdam!