a

NK acro D/E lijn

Op zaterdag 11 juni stond SVH Hellendoorn/G.V. Fysion Nijverdal met 2 teams op het NK acro te Kampen.

De dag werd begonnen in wedstrijd 2 met Roelien en Celeste. De dames zijn dit seizoen al gestart met 2x een 1e plaats, een 3e plaats en een mooie 4de plaats op de halve finale van het NK.

Ze hebben een fantastische oefening laten zien en straalden van de vloer. Helaas zat er een tijdsfout in de oefening, dit betekent dat een element geen 3 seconden is aangehouden. Hier kregen de dames een kleine aftrek voor.. Toch werd deze mooie oefening beloond met 22,600 punten!

In het begin van het seizoen was het niet de bedoeling dat deze dames een team zouden vormen. Door inzet en hard werken is het dan ook extra bijzonder dat ze samen het NK hebben mogen behalen!


In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Evie, Inza en Maud.

Deze dames hebben ook al verschillende medailles binnen weten te slepen dit seizoen een mooie 2e en 3e plaats op de plaatsingswedstrijden. Op de Oost Nederlandse Kampioenschappen mochten ze het hoogste podium beklimmen en Oost Nederlands kampioen noemen. Op de halve finale van het NK hebben de dames een mooie 7de plek behaald wat voldoende was voor een plaats op het NK.

Evie, Inza en Maud mochten de wedstrijddag afsluiten en waren als allerlaatste aan de beurt. De dames begonnen de vrolijke oefening sterk, helaas waren er door de zenuwen wat schoonheidsfoutjes, maar wat hebben ze gestraald op de vloer. Deze oefening werd dan ook beloond met een score van 22,310! Deze meiden zijn dit seizoen begonnen als een nieuw team. Ze mogen dan ook trots zijn dat ze als team op het NK hebben gestaan!

Roelien en Celeste zijn uiteindelijk 10e van Nederland geworden en Evie, Inza en Maud 13e van Nederland!

De dames hebben enorm genoten en de trainsters zijn ontzettend trots op de prestatie die ze hebben neergezet!