a

Noé Raamsman & Danique Fokkert Clubkampioenen G. V. Fysion Nijverdal 2019

Op zaterdag 30 november jl. hield gymnastiekvereniging Fysion haar jaarlijkse clubkampioenschappen voor de actieve turnleden in sporthal de Kruidenwijk.

Ruim 150 leden hebben die dag aan de wedstrijden deelgenomen.

Vanaf 09.30 uur mochten alle recreatie meisjes van start samen met de jong talent turnen.

De deelnemer met de hoogste score van de hele wedstrijd werd de clubkampioen van Fysion. Alle leden deden een greep naar de felbegeerde wisselbeker.

Om 12.15 uur waren alle oefeningen geturnd en konden de laatste cijfers voor de einduitslag worden ingevoerd door de telcommissie.

Heel veel leden van Fysion gingen met een medaille om naar huis, maar de beste 3 van alle 150 deelnemers kregen naast een medaille ook nog een beker. Uiteindelijk ging Noé Raamsman er met de grote wisselbeker vandoor. Zij mag zich een jaar lang Clubkampioen van de gymafdeling noemen.

Hieronder volgen de uitslagen van de beste 3 leden:

1e plaats          Noé Raamsman

2e plaats          Lize Blikman

3e plaats          Lindy Hodes

Aansluitend op de wedstrijden van de gymleden, was het de beurt aan de leden van de springgroepen binnen Fysion. Ruim 40 leden deden mee aan de club springkampioenschappen.

Zij lieten spectaculaire sprongen zien op  3 verschillende toestellen; minitrampoline, minitrampoline toestel en airtrack. Naast de individuele sprongen hebben alle leden ook in teamverband een mooie serie sprongen laten zien.  

Aan het eind van de middag werden de cijfers bij elkaar opgeteld en kon ook de wisselbeker voor de beste spring(st)er binnen de vereniging worden uitgereikt.

Danique Fokkert mag zich een jaar lang clubkampioene springen van Fysion noemen.

De 2e plaats ging naar Malou Blaauwgeers en de 3e  plaats ging naar Sterre Roelofs

De leden, leiding en alle vrijwilligers kunnen terug kijken op een goed georganiseerde en  zeer geslaagde clubwedstrijden van Fysion Nijverdal.

Verdere uitslagen en foto’s van de clubkampioenschappen staan binnenkort op de site:

www.fysion-nijverdal.nl