a

Novembermaand bij Fysion

De maand november is weer een drukke maand voor Gymsport Vereniging Fysion Nijverdal met vele verschillende activiteiten voor jong en oud! De spooktocht voor alle leden en niet-leden. De eerste dames-turnwedstrijd in handen van Fysion en tot slot de clubkampioenschappen van gym en trampolinespringen. Komen jullie ook kijken en onze Fysion toppers aanmoedigen?

Op zaterdag 02 november is de jaarlijkse spooktocht geweest van de gymvereniging voor leden en niet-leden. Het was een gezellige en griezelige avond waarbij zo’n 60 stoere kinderen door het doktersbos de tocht hebben gelopen. De avond werd afgesloten met een beker warme chocolademelk en een hoop gelach.

Op zaterdag 09 en zondag 10 november staat Sporthal de Kruidenwijk in het teken van de eerste KNGU dames-turnwedstrijd van het seizoen. Tijdens deze teamwedstrijd strijden de selectie turnsters van de A- B- en C-Selectie voor een teamtitel. Vorig seizoen mochten maar liefst 9 Fysion teams het podium beklimmen. Wordt het dit jaar weer zo’n succes voor Fysion, ditmaal in eigen huis? Kom onze turnsters zaterdag en zondag aanmoedigen! Entreekosten vanaf 12 jaar €3,50. Ook is er een mogelijkheid een gedeelte te helpen dit weekend, lijkt je dit leuk? Stuur dan een mailtje naar rbouwhuis@gmail.com

Fysion sluit de maand november af met de clubkampioenschappen gym en trampolinespringen op zaterdag 30 november in sporthal de Kruidenwijk. In ronde 1, van 9.30 – 12.00 uur, laten alle leden van de gym zien waar ze zo hard voor hebben geoefend. Aansluitend de clubkampioenschappen springen van 13.00- 14.30 uur. Wie gaat er dit jaar met de grote beker naar huis? De clubkampioenschappen zijn in sporthal de Kruidenwijk en de entree is helemaal gratis!