a

Plaatsingswedstrijd 1 en 2 Acro

Plaatsingswedstrijd 1 en 2 Acro in Ruurlo


Dit weekend was het voor de acroteams van SV Hellendoorn/Fysion Nijverdal tijd voor hun eerste wedstrijd dit seizoen. Op de zaterdag trapten er twee teams af in een nieuwe categorie: het D+ niveau. Het trio Roelien, Eline en Jolie begonnen vanwege een wissel in bovenpartner wat later aan hun seizoen maar gingen er toch vandoor met een mooie bronzen medaille. Dit nieuwe niveau zorgde ook voor een nieuwe uitdaging voor het duo Melanie en Lene. Die uitdaging werd beloond met een zilveren medaille.


Zondag kwamen er 3 teams in actie. De dag werd begonnen door team Celeste en Lune. Ze trainen nog maar kort als duo. Ze laten zien dat hard werken beloond wordt, want ze mochten met een gouden plak naar huis! In wedstrijd 2 lieten Sanne, Sanna en Noortje een keurige oefening zien, die met een zilveren medaille beloond werd. Team Nienke, Ellis en Roos sloten het wedstrijd weekend af. Helaas is het een harde sport en kan 1 klein foutje grote gevolgen hebben. Hierdoor scoorden Ze op hun eerste dans wat lager. Hun tweede oefening zag er strak uit en met een vierde plaats (net naast het podium) mochten ook zij tevreden naar huis gaan.

De trainsters zijn ontzettend trots op alle teams die dit weekend wedstrijden hebben gehad. De vele medailles beloven veel goeds voor komend seizoen.