a

Podium plaats herenturners G.V. Fysion

Zaterdag 6 november 2021 hadden de herenturners van G.V. Fysion Nijverdal na 1,5 jaar hun eerste wedstrijd in Winterswijk. Een heel nieuw wedstrijdsysteem, nieuwe oefenstof maar, met heel veel enthousiasme  gingen we naar de wedstrijden toe.

In wedstrijd 1 mocht Cavan boertje in niveau pupil c het nieuwe seizoen aftrappen. Cavan traint zowel bij G.V Fysion als bij RKDOS  Kampen. Deze wedstrijd deed hij mee voor RKDOS . Hij heeft laten zien in zijn eerste wedstrijd dat hij hard heeft gewerkt in de trainingen en turnde een mooie wedstrijd. Aan het einde van de dag mocht hij dan ook het hoogste podium met zijn team betreden namelijk 1ste!

In wedstrijd 2 was het de beurt aan het  team van G.V.  Fysion bestaande uit: Thabang Mulder, Sven Roenhorst, Maurice Heuver en Bas Leusenkamp. Ze kwamen uit in het niveau van jeugd c en waren klaar om weer een wedstrijd te knallen. De heren hebben laten zien dat ze goed hebben door getraind in de laatste periodes en lieten mooie oefeningen zien en haalde een goed niveau.  Aan het einde van de dag mochten de heren het podium betreden voor een nette 3de plaats.

De trainer was aan het einde van de dag  trots op de geleverde prestatie van de heren en kijkt met een positief gevoel terug na de eerste wedstrijd in een lange periode! Over twee weken op 20 november is alweer de 2de team wedstrijd in Didam waar we nu al na uitkijken met elkaar.