a

Podiumplaatsen voor herenturners G.V. Fysion Nijverdal

Afgelopen zaterdag 11 Juni 2022 hadden de heren van G.V. Fysion hun regionale individuele wedstrijd in Didam.

Namens G.V. Fysion deden de volgende heren mee: Thabang Mulder, Sven Roenhorst, Maurice Heuver en Bas Leusenkamp . Alle heren kwamen uit in het zelfde niveau namelijk Jeugd C.

De heren mochten vroeg hun bed uit  om hun oefeningen te  vertonen in wedstrijd 1.  Ze lieten mooie oefeningen zien, met hier en daar een moeilijker element als de vorige wedstrijden. Alle heren hebben hun moeilijkere elementen allemaal gehaald en de oefeningen uit geturnd. Hier en daar zaten er nog wat kleine foutjes in de netheid maar alle heren hebben zich zeker verbeterd.

Uit een groot deelnemers veld is Thabang geëindigd als 32ste  en Sven als 24ste. Maurice  mocht het podium betreden met een zeer verdienstelijke 3de plaats en Bas mocht eveneens het podium betreden voor een nette 2de plaats!

De trainer kijkt terug op een geslaagde wedstrijddag, waarbij ze allemaal vooruitgang hebben laten zien. Het seizoen zit er nu op voor ze en ze kunnen lekker gaan trainen voor volgend jaar! Dit seizoen kan worden bestempeld als zeer geslaagd!