a

Springselectie Fysion Nederlands Kampioen

Op zaterdag 8 december reisde de springselectie van Fysion met een team van 9 deelnemers af naar Hardinxveld-Giessendam. Hier werd het NK groepsspringen gehouden, waar het team zich in november voor heeft geplaatst op de onderdelen airtrack, minitramp pega, minitramp tafel enminitramp vrij.

Het team komt uit in de mix junioren B-lijn en bestaatuit de volgende deelnemers: Meike Jellema, Imke Kamerling, Martijn van den Berg, Yinthe Huisman, Sem Aalderink, Marly van Egmond, Rowan van der Heide,Lise Rutgers en Fleur Broens.

Het team moest al om 09.00 uur beginnen met de warming-up, want om 9.50 uur hadden zij het eerste onderdeel, namelijk minitramp tafel. Vervolgens kwamen de minitramp vrij, minitramp pega en airtrack op deze ochtend aan de orde.

Met veel spanning voor de deelnemers, maar ook voor de trainers en de ouders heeft het team van Fysion een zeer mooie en nette wedstrijd gesprongen.

Op airtrack eindigde het team keurig op het podium meteen mooie derde plek. Ook op minitramp pega behaalde het team een bronzen beker. Op minitramp vrij mocht het team zelfs de zilveren beker mee naar Nijverdal nemen. En om de dag goed en groots te vieren is het team Nederlands Kampioen op minitramp tafel geworden en namen zij vol trots de gouden beker in handen.

De trainers en het team mogen terug kijken op een zeer geslaagd NK.