a

Springselectie G.V Fysion naar het NK!

Op zaterdag 13 november mocht een gedeelte van de Springselectie van G.V.  Fysion Nijverdal naar Almelo voor de plaatsing NK Groepsspringen. Er deden 7 deelnemers vanuit G.V. Fysion mee. Zij sprongen in de categorie junioren B-lijn. In dit team zaten: Sven Roenhorst, Ilse Hofman, Emma Viet, Noud van Aartsen, Yinthe Huisman, Imke Kamerling en Lise Rutgers.

Het team probeerde zich op vier toestellen te plaatsen voor het NK Groepsspringen dat gehouden wordt op 11 december in Nijverdal.

Alle springers hebben zich verbeterd ten opzichte van de vorige wedstrijd. Na het eerste toestel was de spanning weg en konden ze laten zien waar ze de afgelopen tijd erg hard voor getraind hebben. Er werd heel stabiel en netjes gesprongen, wat ook een aantal bonussen opleverde. Ook werden er een aantal nieuwe sprongen gesprongen, die er erg goed en strak uitzagen.

Deze resultaten zorgden er dan ook voor dat het team zich op alle vier de onderdelen heeft geplaatst voor het NK! De trainers zijn erg trots op de springers. We kunnen met een heel goed gevoel terugkijken op deze dag. Op naar het NK!