a

Springselectie ruimschoots geplaatst voor de Finale

Op zaterdag 10 november deed springselectie van Fysionmee aan de plaatsingswedstrijd groepsspringen in Lemmer. Het team, bestaandeuit: Meike Jellema, Imke Kamerling, Martijn van den Berg, Yinthe Huisman, SemAalderink, Marly van Egmond, Rowan van der Heide, Fleur Broens en Lise Rutgers,deden mee in de categorie mix junioren B-lijn. 

Het team deed mee op de toestellen airtrack, minitramppegasus, minitramp tafel en minitramp vrij.

 

Als eerste toestel kwam minitramp tafel aan de beurt.Fysion moest ook als eerste van de categorie, dus de spanning was vrij groot.Na een hele mooie wedstrijd gesprongen te hebben zonder vallen behaalden wijmet een score van 18.60 een ruime eerste plaats met een verschil van bijna 1,5punt op de nummer twee.

Als tweede toestel kwam minitramp vrij. HétKoningstoestel binnen het groepsspringen. Hier hadden wij zelfs meertegenstanders, en ook hier moesten wij binnen de mix junioren B categorie alseerste springen. En na een zeer stabiele wedstrijd mochten wij ons ook hier metbijna 3 punten verschil als eerste door naar de finale met een score van 20.85.

Airtrack was het derde toestel. Een toestel waar wijminder dan een jaar op meedoen. Er werd hier zeer zuiver gesprongen en met maaréén val mochten wij als vierde door naar het NK met een score van 14.60.

Als laatste toestel sprong het team op minitramp pegasus.Weer een zeer mooie nette wedstrijd werd er gesprongen en met ruim 1,5 puntvoorsprong op de nummer twee mochten wij wederom als eerste door naar het NK.

 

Een zeer geslaagde plaatsingswedstrijd voor het mixjunioren team. Drie maal als eerste geplaatst en eenmaal als vierde geplaatstop alle onderdelen waar dit team aan mee heeft gedaan. Deelnemers en trainerskijken terug op een zeer geslaagde wedstrijd.

Op naar het NK groepsspringen op zaterdag 8 december.