a

SVH/ G.V. Fysion Acro wedstrijd

aterdag 2 april hadden een aantal teams van SVH Hellendoorn- Fysion Nijverdal hun 2e en laatste plaatsingswedstrijd voor het ONK (Oost-Nederlandse kampioenschappen). Erg spannend! 

Als eerste mocht het E-junioren team Iva, Sanna en Sanne op de vloer verschijnen! Zij lieten een mooie oefening zien en werden beloond met een 4e plek. Helaas 1 plekje te weinig om tot nu toe door te kunnen stromen naar het ONK. Toch duimen wij dat zij alsnog door mogen!

In wedstrijd 3 mochten 2 duo's schitteren op de vloer. Als eerste was het de beurt aan het E-senior team Roelien en Celeste. Een ontzettend mooie en strakke dans. Deze dames kregen als enige een 23 score in hun categorie die dag en werden dik en verdiend 1e! Roelien en Celeste zijn dus door naar het ONK.

Als 2e team mocht ons D-junior team Lieke & Lene verschijnen op de vloer. Een ontzettend mooie dans met een dikke 7 voor artistiek! Helaas ook veel concurrentie en behaalden zij een 8e plek. Door de strenge eisen zijn zij helaas niet door naar het ONK.

Het laatste team deze dag in wedstrijd 4 mocht shinen. Het D-senior trio Maud, Inza & Evie.
Een leuke dans met veel energie. In hun categorie haalden zij het hoogste cijfer voor artistiek!! Een 7,950! Super knap! Dit team kreeg een welverdiende 3e plek en is ook door naar het ONK.