a

Tweede plaats voor het herenturnteam G.V. Fysion Nijverdal

Zaterdag 20 november 2021  hadden de herenturners van G.V. Fysion Nijverdal, in Didam, hun tweede  team wedstrijd. De heren hadden twee weken de tijd gekregen om hun oefeningen te verbeteren en eventuele moeilijkheid toe te passen waar dit mogelijk was.

In de tweede wedstrijd ronde mochten alle heren aantreden voor hun wedstrijd en ze hadden er allemaal enorm zin in om te laten zien hoe ze vooruit zijn gegaan.  Cavan Boertje die deels nog bij G.V. Fysion traint maar wedstrijden uitkomt voor Rkdos in Kampen dit seizoen liet zien dat hij hard heeft getraind. Hij liet zien goed aan zijn netheid te hebben gewerkt en samen met zijn team mocht hij aan het einde van de dag weer het hoogste podium betreden namelijk 1ste!

Het team van G.V. Fysion Nijverdal bestond dit keer uit 3 heren die deel namen aan de wedstrijd namelijk: Bas Leusenkamp, Sven Roenhorst en Maurice Heuver. Dit betekende dat alle scores 100 procent telden voor het team resultaat en de fouten harder telden als de vorige keer. De heren lieten zien dat ze op netheid erg goed verbeterd waren en een stabiele wedstrijd turnden. Op een paar zeldzame foutjes na turnden ze zich erg knap na een nette 2de plaats op het podium!

De trainer kijkt positief terug op de wedstrijd dag en weet waar de jongen nog kunnen verbeteren. Over vier weken op 18 december zal de 3de en tevens laatste teamwedstrijd van de najaar competitie plaats vinden in Nijmegen.