a

Uitvoering 2019

Het weekend van vrijdag 05 en zaterdag 06 april stond in het teken van de 2-jaarlijkse uitvoering van Gymsportvereniging Fysion Nijverdal. Op vrijdagavond 18.00 uur gingen de deuren open van de Fysion bioscoop voor de allereerste show; zaterdagavond, 3 shows en ruim 800 leden later sloten zij voor de laatste keer de deuren rond 23.00 uur. Het overall thema dit jaar was 'Movie Nights' waarbij alle 43 deelnemende groepen een film kozen. Maar liefst 1500 toeschouwers wisten dit weekend de ingang van de gymzaal te vinden en hebben een of meerdere shows bewonderd.

De openingsact was een prachtige weerspiegeling van alle disciplines die de vereniging aanbiedt. Tijdens de avondshows traden de leden 9 jaar en ouder op in maar liefst 33 verschillende acts. De middagshow was voor de allerjongsten leden van de vereniging tot 9 jaar met 13 acts. Vele takken van de vereniging werden laten zien waaronder acrogym, freerunning, trampolinespringen, turnen en verschillende dansstijlen kwamen aan bod waardoor het drie zeer diverse shows waren. Een gastoptreden werd dit jaar gegeven door Marieke van Egmond, topsportturnster bij TON Almelo. Zij voerde een prachtige act op de onderdelen brug, airtrack en balk. Op vrijdagavond werd door de burgemeester Anneke Raven, penningmeester Martin Kranenborg benoemd tot lid van de Oranje-Nassau. Al sinds 1980 is Martin actief als vrijwilliger en/ of bestuurslid bij onder meer Zwem- en Poloclub 'Het Ravijn', Gymnastiekvereniging Nijverdal (G.V.N.),

Paardensportvereniging 'De Hertruiters' en Gymsportvereniging Fysion Nijverdal. Onder luid applaus mocht Martin deze onderscheiding in ontvangst nemen. Drie enorme shows kunnen niet zo maar worden neergezet en er hebben ruim 100 vrijwilligers, leden en leiding er voor gezorgd dat deze uitvoering opnieuw een grandioos succes was. De uitvoeringscommissie kijkt terug op zeer geslaagd weekend en kijkt samen met het bestuur en technisch korps uit naar de show van 2021!