a

Weer een succesvolle wedstrijddag voor turnsters G.V. Fysion Nijverdal

Op zaterdag 2 april mochten een aantal meiden van G.V. Fysion Nijverdal naar Nieuwleusen voor de teamwedstrijden (niveau 7 en supplement H).

Het eerste team van de turnplus bestaande uit; Lindy Hodes, Esmee Achterkamp, Sophie van Vliet, Lize Priem en Lize Blikman startte al vroeg in de ochtend. Dit was voor de meeste meiden uit dit team hun eerste officiële wedstrijd. Dit was niet te merken, want aan het einde van de wedstrijd mochten ze vol trots de zilveren medailles in ontvangst nemen.

Het tweede team van de turnplus bestaande uit; Rosalie Kleinjan, Noor Bakker, Rosalin Westra en Lisa Morrenhof mocht starten in wedstrijd 2. Ze hadden hard voor deze wedstrijden getraind en dit lieten ze ook zeker zien. Rosalie, Noor, Rosalin en Lisa mochten tijdens de prijsuitreiking het hoogste podium betreden!

In wedstrijd 3 deden twee turnsters van de C-selectie mee. Zoey Evers en Yfke Marissen (jeugd supplement H) zaten samen in een team met Sparta Wilhelmina Enschede. Ook voor deze meiden waren wedstrijden lang geleden, maar dit was niet te merken. De meiden straalden en dit was dan ook te zien in het eindresultaat. Ook dit gemixte team mocht aan het einde van de wedstrijd het hoogste podium betreden en werd knap eerste. Daarnaast werd Zoey ook nog individueel eerste.

We kunnen samen weer terugkijken op een succesvolle wedstrijddag in Nieuwleusen!