a

Stage bij Fysion

Op zoek naar een stageplek in de Sport? Gymsport vereniging Fysion Nijverdal is sinds 30-05-2012 officieel erkend door SBB als leerbedrijf voor MBO Niveau 3 en 4 leerlingen.
Fysion Nijverdal wil met meer dan 50 mensen aan technische leiding hun kennis overdragen aan anderen, en wat is er dan mooier dan studenten van MBO sport opleidingen een kans te bieden om in de praktijk te mogen leren van onze technische staf.

Om dit officieel te maken, heeft het bestuur contact gezocht met het kenniscentrum SBB die de schakel is tussen Studenten en Bedrijven / Verenigingen. Omdat Fysion voldoet aan alle eisen om een leerbedrijf te mogen zijn, hebben we de erkenning gekregen en zijn hier erg trots op!!
Kijk voor alle informatie over SBB op https://www.s-bb.nl/

Neem via het contactformulier contact met ons op en we zullen je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek met onze hoofd praktijkbegeleider, in dit gesprek zal er uitleg worden gegeven wat wij voor jou kunnen betekenen, natuurlijk willen wij ook weten wie jij bent en wat jij voor ons kan betekenen. Als dit duidelijk is gaan we een plan uitstippelen om jou stage een succes te maken!!

Heb je nog vragen, mail dan naar ledenadministratie@fysion-nijverdal.nl of bel naar Sander Heuver 06-10667890